Wix Editor: Elementen toevoegen en verwijderen

Leestijd 2 minuten
De Wix Editor bevat honderden aanpasbare elementen die je kunt gebruiken om je website te maken. Kies uit afbeeldingen, tekst, vormen, stroken en meer om je website te personaliseren en op te laten vallen.
Voeg een element aan je website toe in slechts een paar klikken. Het verwijderen van elementen gaat even makkelijk.
In dit artikel lees je hoe je:

Elementen aan je website toevoegen

Kies uit vele mooie, aanpasbare elementen en voeg ze met een paar klikken aan je website toe.

Om een element toe te voegen:

1. Klik links in de Editor op Elementen toevoegen.
  2. Klik op een tabblad, bijv. Galerij, Interactief, Vak, enzovoort.
  3. Klik op een element of sleep het naar je website om het toe te voegen.
Tip:
Sommige elemententabbladen (zoals tekst en knoppen) hebben thema-elementen. Deze elementen zijn speciaal uitgekozen en passen bij de kleur en het tekstthema van je website.
En nu?
Nadat je een element aan je website hebt toegevoegd, gebruik je de opties om het aan te passen en in te stellen.

Elementen van je website verwijderen

Je kunt een element dat je aan je website hebt toegevoegd op elk moment weer verwijderen. Verwijder elementen afzonderlijk of selecteer meerdere elementen en verwijder ze tegelijk. Klik op een optie hieronder om meer te lezen:
Heb je een element per ongeluk verwijdert?
Als je per ongeluk een element verwijdert, kun je de wijziging gemakkelijk terugdraaien door op de bovenste balk van de Editor op het Ongedaan maken-pictogramte klikken.