Wix Editor: Elementen aan een afbeelding toevoegen

Leestijd 1 minuten
In de Wix Editor kun je op verschillende manieren en locaties een afbeelding toevoegen. Soms wil je misschien een afbeelding weergeven met tekst of andere elementen erop. Je kunt ook elementen toevoegen aan een responsief element, zoals een strook
Aangezien verschillende elementen (zoals afbeeldingen, tekst en vormen) anders kunnen worden weergegeven en inconsistentie kunnen veroorzaken in de manier waarop je pagina eruitziet in verschillende browsers of op verschillende apparaten, raden we je aan een verzamelvak te gebruiken om de afbeelding en elementen samen te groeperen.

Elementen toevoegen aan een afbeelding in een verzamelvak:

1. Klik links in de Editor op Toevoegen.
  2. Klik op Vak en selecteer het vak dat je wilt toevoegen.
  3. Klik op Ontwerp wijzigen.
  4. Klik op Ontwerp aanpassen.
  5. Klik op Opvulkleur en dekking en sleep de schuifregelaar Achtergronddekking naar 0% zodat het vak niet zichtbaar is.
  6. Sleep je elementen naar het vak.
Tip:
Zorg ervoor dat je het vak binnen de rasterlijnen plaatst om ervoor te zorgen dat het op alle apparaten correct wordt weergegeven.