Wix Editor: Een Twitter Tweet-knop toevoegen en instellen

Leestijd 1 minuten
Door een Twitter Tweet-knop aan je Wix-website toe te voegen, kunnen bezoekers je inhoud met slechts één klik op Twitter delen. Deze eenvoudige tool kan helpen je online zichtbaarheid te vergroten en meer verkeer naar je website te leiden.

Neem bijvoorbeeld een lokale bakkerij die een Tweet-knop aan hun website heeft toegevoegd. Elke keer dat een klant hun heerlijke gebakjes deelde via de knop, zag de bakkerij een toename van online bestellingen. Het enige wat je hoeft te doen is je Twitter-gebruikersnaam en een pakkende Tweet toe te voegen om meer aandacht van de Twitter-community te krijgen.

Om een Twitter Tweet-knop toe te voegen:

1. Klik links in de Editor op Toevoegen.
  2. Klik op Social media.
  3. Klik onder Twitter op een Twitter Tweet-knop om deze toe te voegen of sleep de knop naar de relevante locatie.
  4. Klik op Gebruikersnaam instellen.
  5. Voer je Twitter-gebruikersnaam in.
  6. Voer de tekst in die verschijnt op de Twitter-feeds van je bezoekers wanneer ze op de Twitter Tweet-knop klikken.