Wix Editor: Een logo aan je website toevoegen

Leestijd 4 minuten
Je logo is het gezicht van je bedrijf. Je kunt een unieke, gepersonaliseerde huisstijl maken om op je hele website te gebruiken, of bestaande logo's vanaf je apparaat uploaden.
Lees in dit artikel meer over:
Een logo voor een bedrijf met de naam The Urban Gardener op een Wix-website.

Een logo maken met Wix

De Wix Logo Maker maakt automatisch opvallende logo's voor je bedrijf. Pas het ontwerp aan om het uiterlijk verder te personaliseren en een unieke huisstijl op te bouwen die je op je hele website kunt gebruiken.
Je kunt een logo maken met de Wix Logo Maker of vanuit de Editor van je website.
Wix Editor
Wix Logo Maker
  1. Open je website in de Wix Editor.
  2. Klik in het linkermenu van de Editor op Elementen toevoegen.
  3. Selecteer het Afbeelding-tabblad.
  4. Selecteer Aangepast logo.
  5. Klik op Logo toevoegen.
  6. Selecteer het logo.
  7. Klik op Merk beheren.
  8. Voeg de relevante informatie toe en selecteer een ontwerp uit de beschikbare opties. Lees meer over het maken van een logo met de Wix Logo Maker
Tip:
Als je al een logo hebt gemaakt met de Wix Logo Maker, wordt deze weergegeven wanneer je het logo aan je website toevoegt.
Het Elementen toevoegen-paneel in de Editor. De Afbeelding toevoegen-optie is geselecteerd en de cursor klikt om een logo toe te voegen.
Tip:
Om een afbeelding met een transparante achtergrond te maken, upload je een .png bestand.

Je kunt logo's die je extern hebt gemaakt uploaden naar je website. Gebruik het dashboard om het rechtstreeks toe te voegen aan de bedrijfsgegevens van je website of upload het in de Editor om het op je websitepagina's te gebruiken.
Wix Editor
Dashboard
  1. Open je website in de Wix Editor.
  2. Klik in het linkermenu van de Editor op Elementen toevoegen.
  3. Selecteer Afbeelding.
  4. Selecteer Afbeeldingen uploaden.
  5. Selecteer waar je de media wilt toevoegen met de beschikbare opties.
  6. Kies de gewenste afbeelding.
  7. (Optioneel) Selecteer het bestand en klik op Toevoegen aan pagina om het aan je website toe te voegen.

Tip: Om een afbeelding met een transparante achtergrond te maken, upload je een .png-bestand.
De Media Manager in Wix. Er is een logo geselecteerd uit de websitebestanden.
Let op: Als je je eigen logo uploadt in de Editor, wordt het niet automatisch toegevoegd aan de bedrijfsgegevens van je website, maar je kunt het wel toevoegen vanaf het dashboard van je website.

Veelgestelde vragen

Maak een keuze uit de volgende opties om meer te lezen over logo's op je website.