Wix Editor: Een kalender toevoegen

Leestijd 1 minuten
Voeg een kalender toe aan je website zodat bezoekers op een interactieve en boeiende manier aankomende evenementen kunnen ontdekken. Er zijn verschillende opties beschikbaar om aan de behoeften van je website te voldoen.

Om een kalender toe te voegen:

1. Klik links in de Editor op Apps toevoegen.
  2. Typ 'Kalender' (of 'Calendar) in het zoekveld en druk op Enter.
  3. Blader door de beschikbare Kalender-apps.Let op: De Google Evenementenagenda- en Wix Bookings-apps zijn gemaakt door Wix.
  4. Selecteer de app die je wilt toevoegen.
  5. Klik op Toevoegen aan website.
  6. Klik op de app in de Editor.
  7. Klik op Instellingen om de app in te stellen.
De Wix Appmarkt is geopend. Kalender is ingevoerd in het zoekveld en de resultaten worden weergegeven.