Wix Editor: Een downloadknop toevoegen

Leestijd 2 minuten
De makkelijkste manier om websitebezoekers naar je bestanden te leiden is met een knop. Wix heeft echter ook andere opties die bij de behoeften van jou en je website passen.

Lees meer over downloadknoppen

Een downloadknop aanmaken

Voeg een downloadknop toe aan je website zodat wanneer je bezoekers op de knop klikken, het bestand wordt geopend en je bezoekers het gemakkelijk kunnen downloaden.

Om een downloadknop aan te maken:

1. Klik op Toevoegen aan de linkerkant van de Editor.
  2. Klik op knop.
  3. Klik op Tekst en pictogram of Met pictogrammen.
  4. Sleep een knop naar je pagina.
  5. Klik op het link-Pictogram .
  6. Selecteer Document om je bezoekers een bestand te laten downloaden en klik op Bestand kiezen om een bestand te uploaden.
  7. Klik op Gereed.

Meer download opties

Wix biedt ook een aantal extra functies waarmee je websitebezoekers bestanden kunnen downloaden:
Je kunt ook in de Wix App Market zoeken naar meer apps.