Wix Editor: De taal van het wachtwoordvenster wijzigen

Leestijd 1 minuten
De taal van je wachtwoordvenster wordt rechtstreeks overgenomen uit de taal van je website. Als je één primaire taal op je website hebt, kun je deze wijzigen via de taal- en locatieinstellingen van je dashboard.
Let op:
Deze stappen zijn alleen van toepassing op websites met één taal. Als je Multilingual aan je website hebt toegevoegd, is het niet mogelijk om de hoofdtaal van je website te wijzigen

Om de taal van je website te wijzigen in je instellingen:

1. Ga naar je Taal en locatie-instellingen op het dashboard van je website.
  2. Klik op de dropdown onder Websitetaal.
  3. Selecteer de taal voor je website in de lijst.
De dropdown voor de taal van de website is geopend in de instellingen van de website. Engels is gekozen als hoofdtaal.
Wist je dit al?
De taal van je website hoeft niet hetzelfde te zijn als de taal van je Wix-account. Je kunt de taal van je account, dashboard en Editor afzonderlijk wijzigen.