Wix Editor: De metabeschrijving van je pagina wijzigen

Leestijd 1 minuten
De metabeschrijving van je pagina geeft potentiële bezoekers van je website een samenvatting van waar je pagina over gaat. Dit is niet zichtbaar op de pagina zelf, maar wordt weergegeven onder je titel-tag in zoekresultaten. Lees meer over metabeschrijvingen

Om de metabeschrijving van een pagina te wijzigen:

1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
  2. Klik naast de betreffende app op het Meer acties-pictogram.
  3. Selecteer Basis SEO.
  4. Voer de paginabeschrijving in onder Wat is de metabeschrijving van de pagina (beschrijving in zoekresultaten)?
  5. Publiceer je website.
Belangrijk:
Zoekmachines zullen de metabeschrijving van je pagina bijwerken wanneer ze je website de volgende keer crawlen. Als je dit proces wilt versnellen, kun je de URL van de pagina indienen bij zoekmachines.
Tip:
Bekijk hoe je pagina wordt weergegeven in de zoekresultaten van Google onder Voorbeeld op Google bovenaan het Basis SEO-tabblad.