Wix Editor-aanvraag: Scroll-balk op tekstvakken

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel biedt Wix geen ondersteuning voor het toevoegen van scroll-balken aan tekstvakken vanwege hun impact op het ontwerp en de werking van de website.
Als alternatief kun je CSS toevoegen aan een HTML-element op je website. Zie de tutorial die beschikbaar is op w3schools.
Wat je moet weten:
  • We kunnen geen ondersteuning bieden voor externe HTML-code die aan Wix-websites toegevoegd worden, omdat deze niet getest zijn door Wix.
  • Als de inhoud van je website langer is dan de hoogte van de viewport van de bezoeker, voegt de browser automatisch verticale scroll-balken toe.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.