Wix Chat: Live websitebezoekers bekijken en met ze chatten

Leestijd 3 minuten
Zie wie er momenteel op je website is en start rechtstreeks vanaf het dashboard van je website chats. Dit is een ideale manier om je bezoekers betrokken te houden en ze om te zetten in zinvolle zakelijke leads. Je kunt ook live de activiteit van websitebezoekers bekijken, inclusief waar vandaan ze browsen en op welke pagina van de website ze zijn.
Voordat je begint:
Om bezoekersactiviteiten te bekijken en chats te initiëren, moet je eerst Wix Chat op je website installeren.

Om live websitebezoekers te bekijken en met ze chatten:

1. Ga naar het dashboard van je website.
    Let op: Deze functie is beschikbaar vanuit elk deel van je dashboard.
  2. Klik rechtsboven op het Inbox-pictogram . Alle huidige bezoekers van de website worden in het pop-up venster weergegeven.
  3. Klik op een bezoeker om een nieuw inboxbericht te openen.
Let op:
Als een live bezoeker in het verleden informatie heeft verstrekt (bijvoorbeeld een contactformulier heeft ingevuld), verschijnt hun naam. Als zij geen informatie hebben verstrekt, verschijnen zij als 'Bezoeker #'.
  1. Kies vanuit Wix Inbox wat je wilt doen:
Tips:
Wil je meer weten?
Bekijk de volledige cursus in Wix Learn over het promoten en laten groeien van je bedrijf. Ga naar de video's 'Capture new leads' en 'Manage your customer relationships' om meer te lezen over de voordelen van het gebruik van Wix Chat.