Wix Bookings: Van taal veranderen

Leestijd 3 minuten
Een deel van de tekst die in Wix Bookings op je live website verschijnt is tekst die je zelf hebt geschreven (bijvoorbeeld de namen en beschrijvingen van je diensten). Andere tekst wordt automatisch gegenereerd, zoals de namen van dagen en maanden in je agenda.
Je kunt de taal van de automatisch gegenereerde tekst wijzigen in een van de meer dan 25 talen.
In dit artikel lees je hoe je de taal kunt wijzigen van:
Let op:
We zijn bezig met het uitbrengen van een nieuwe versie van de Boekingsagenda. Deze is nog niet voor iedereen beschikbaar. Jouw versie kan er iets anders uitzien.

De taal van de automatisch gegenereerde tekst van je website wijzigen

Zorg ervoor dat de automatisch gegenereerde tekst op je website, zoals de soorten diensten die je aanbiedt, in de juiste taal is voor je klanten. De taal, valuta en regionale instellingen van de website die je kiest, kunnen ervoor zorgen dat de ervaring van je klant veel lokaler aanvoelt.

Om de taal van de automatisch gegenereerde tekst van je website te wijzigen:

1. Ga naar Taal en locatie op het dashboard van je website.
  2. Selecteer een taal in de Websitetaal-dropdown.
  3. (Optioneel) Kies een regio in de Regionale instelling-dropdown. Hiermee bepaal je hoe je datums, getallen en afmetingen weergeeft
Tip:
Het wijzigen van de taal van je website vertaalt geen tekst die je handmatig aan je website toevoegt. Als je deze functie in de toekomst wilt zien, kun je hier klikken om erop te stemmen

De taal van je dashboard en Editor wijzigen

Stel de taal van je dashboard en je Editor in op een taal waarmee je comfortabel werkt. Dit verandert niets aan de taal die klanten op je website zien. Als je echter meer dan één website hebt, heeft deze wijziging wel invloed op het hele account.

Om de taal van je dashboard en Editor te wijzigen:

1. Ga naar Taal en locatie op het dashboard van je website.
  2. Scrol omlaag naar Accounttaal en kies een taal uit de dropdown.
Tip:
Je kunt de taal van je website ook bijwerken via je accountpaneel bovenaan. Klik op het paneel om het te openen, wijs onderaan de taal aan en kies de taal van je voorkeur.

Staat je taal niet in deze lijst? Klik hier om te stemmen voor extra talen voor Wix Bookings.