Wix Bookings: Microsoft Agenda synchroniseren

Leestijd 4 minuten
Houd je planning bij, voorkom dubbele boekingen en regel dekking wanneer dat nodig is door Wix Bookings te synchroniseren met je Microsoft Agenda (Outlook of Office365). Je kunt je persoonlijke en zakelijke afspraken op één plaats bekijken.
Let op:
Momenteel kun je je Microsoft Exchange-agenda niet synchroniseren met Wix Bookings.
Lees in dit artikel meer over:

Wix Bookings synchroniseren met je Microsoft Agenda

Je kunt je Outlook- of Office365-agenda synchroniseren met Wix Bookings om het gemakkelijker te maken om je persoonlijke en zakelijke afspraken in balans te houden. Na de synchronisatie blokkeren de persoonlijke afspraken uit je Microsoft Agenda tijd in je boekingsagenda.
Voordat je begint:
Zorg ervoor dat je je website upgradet om je persoonlijke agenda met Wix Bookings te synchroniseren.

Om je Microsoft Agenda met Wix Bookings te synchroniseren:

1. Ga naar de Boekingsagenda op het dashboard van je website.
  2. Klik rechtsboven op de Agenda beheren-dropdown.
  3. Klik op Agenda's synchroniseren.
  4. Selecteer het relevante account dat je wilt synchroniseren.
  5. Klik naast Outlook of Office365 op Synchroniseren.
  6. Inloggen met je Microsoft-accountgegevens
  7. Klik op Ja om Wix toegang te verlenen tot je persoonlijke agenda.
Een screenshot die laat zien hoe je Microsoft toegang kunt geven tot je Wix-profiel.
  1. Schakel Microsoft Agenda-gebeurtenissen importeren in.
  2. Selecteer de agenda's die je wilt importeren naar je boekingsagenda.
  3. Schakel de optie om gebeurtenissen uit je boekingsagenda te exporteren in om je boekingssessies in je Microsoft Agenda weer te geven.
  4. Klik op Synchroniseren.
Een screenshot die laat zien hoe je specifieke Microsoft-agenda's kunt selecteren om te synchroniseren met Wix Bookings.
Gebeurtenissen uit je Microsoft Agenda zijn nu zichtbaar op je boekingsagenda. Je Wix Bookings-sessies verschijnen ook in je Microsoft Agenda als je het exporteren van Boekingsagenda-gebeurtenissen inschakelt.

Veelgestelde vragen

Problemen met Microsoft Agenda-synchronisatie oplossen

Probeer de onderstaande stappen als je je Microsoft Agenda niet kunt synchroniseren of als je merkt dat sommige gebeurtenissen niet in je boekingsagenda verschijnen.

Nog steeds hulp nodig?

Als het probleem zich blijft voordoen, neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.