Wix Bookings: Een medewerker verwijderen

Leestijd 2 minuten
Je kunt op elk gewenst moment eenvoudig medewerkers van Wix Bookings verwijderen. Alle diensten vereisen ten minste één toegewezen medewerker. Dus, voordat je een medewerker verwijdert, moet je alle diensten die aan hen gekoppeld zijn annuleert of opnieuw toewijst.

Een medewerker verwijderen

Verwijder een medewerker rechtstreeks vanaf het dashboard van je website, de Wix Owner-app of de Wix Studio-app.

Houd er rekening mee dat je website te allen tijde ten minste één medewerker nodig heeft. Jij (de eigenaar) wordt de standaard medewerker als je geen andere medewerkers hebt.
Dashboard
Owner-app
Studio-app
  1. Ga naar Medewerkers op het dashboard van je website.
  2. Wijs de medewerker aan en klik op het Meer acties-pictogram.
  3. Klik op Verwijderen.
  4. Klik op Verwijderen om te bevestigen.

Veelgestelde vragen

Klik hieronder voor antwoorden op onze meest gestelde vragen over het verwijderen van medewerkers.