Wix Bookings: Een eenmalige sessie creëren

Leestijd 1 minuten
Je kunt een groepssessie maken die slechts één keer plaatsvindt. Dit is een goede optie als je een workshop van één dag of een gastlezing plant.

Om een eenmalige sessie te creëren:

1. Ga naar het Diensten-tabblad op het dashboard van je website.
  2. Klik op Voeg een nieuwe dienst toe.
  3. Klik op Meerdere deelnemers en maak een les of cursus aan.
  4. Voer de basisinformatie over de dienst in, waaronder de titel, beschrijving, prijs, datum, tijd en locatie.
  5. Klik onder Sessies toevoegen op Je agenda om geboekt te worden.
  1. Wijs een medewerker toe om de sessie te hosten.
  2. Voer de begintijd en duur in.
    Tip: Selecteer Gepersonaliseerd in de dropdown om een sessie van meer dan twee uur te maken.
  3. Selecteer Herhaalt niet in de Herhalen-dropdown.
  4. Klik op Opslaan.