Wix Blog: Blogposts importeren van een andere Wix-website

Leestijd 4 minuten
Je kunt blogposts importeren van de ene Wix-website naar de andere. Dit is een ideale manier om inhoud van meerdere blogs samen te voegen tot één blog.
Dit is vooral handig als je een oude Wix-website hebt vol met waardevolle posts die je niet graag kwijt wilt. In plaats van die posts ongebruikt te laten op een inactieve website, kun je ze importeren naar je actieve blog. Op deze manier zorg je ervoor dat al je harde werk lezers blijft betrekken en verkeer blijft genereren.
Belangrijk:
  • In dit artikel verwijzen we naar twee verschillende websites, je bronwebsite en je bestemmingswebsite. De bronwebsite is de website waarvan je de inhoud wilt overbrengen, en je bestemmingswebsite is de website waarnaar je de inhoud wilt overbrengen.
  • De bestemmingswebsite moet zich in hetzelfde Wix-account bevinden als je bronwebsite.
  • Op je bestemmingswebsite moet Wix Blog al geïnstalleerd zijn.
In dit artikel lees je meer over:

Blogposts importeren van een andere Wix-website

Vanuit het dashboard van je bestemmingswebsite kun je posts importeren van je bronwebsite.

Om blogposts te importeren:

1. Ga naar Blog op het dashboard van de website waarnaar je posts wilt overzetten.
  2. Klik rechtsbovenin op de Meer acties-dropdown.
  3. Klik op Importeer posts.
Een screenshot met het Meer acties-dropdownmenu en de optie om posts te importeren.
  1. Selecteer Wix en klik op Volgende
  2. Klik op Nu beginnen.
  3. Selecteer de website waarvan je de inhoud wilt importeren.
    Let op: Je ziet alleen de websites waarop Wix Blog is geïnstalleerd.
  4. Klik op Volgende
  5. Schakel het selectievakje in om te bevestigen dat je de eigenaar bent van deze inhoud of een licentie hebt om deze te gebruiken.
  6. Klik op Importeren
    Let op: Zodra je het importproces start, is er geen manier om dit te annuleren.
  7. Wacht tot de import klaar is.

Veelgestelde vragen

Wij hebben een lijst samengesteld van enkele van de belangrijkste veelgestelde vragen over het importproces.