Wix Blog: Auteursnamen en -afbeeldingen bewerken

Leestijd 3 minuten
In je blogfeed en in de afzonderlijke posts kunnen lezers de naam en afbeelding van de auteur zien (tenzij je ervoor hebt gekozen om deze elementen te verbergen).
Auteurs kunnen hun naam en afbeelding op elk moment bewerken. De instructies voor de auteur kunnen verschillen, afhankelijk van hoe je de auteurs aan je blog hebt toegevoegd.

Selecteer hoe je je auteurs hebt toegevoegd voor instructies:

Auteursgegevens bewerken voor schrijvers die zijn toegevoegd in je bloginstellingen

1. Ga naar Blog op het dashboard van je website.
  2. Klik rechtsboven op Meer acties.

3.  Klik op Bloginstellingen
4.  Klik naast Je auteursgegevens op Bewerken.
5.  Voer de naam van de auteur in het tekstvak in.
6.  Klik op het Afbeelding-pictogramom een nieuwe afbeelding te uploaden.
7.  Klik op Opslaan.

Auteursgegevens bewerken voor auteurs die zijn toegevoegd via het ledengedeelte

1. De auteur moet inloggen via de inlogbalk op je live website.
2.  Selecteer Profiel.
3.  Klik op Bewerken
4.  De auteur kan een optie selecteren:
  • Wijzig de naam van de auteur: De auteur kan een nieuwe naam invoeren.
  • Bewerk de afbeelding van de auteur: De auteur kan op de afbeelding klikken om er een toe te voegen of om de bestaande afbeelding te vervangen.
5. Klik op Opslaan.

Handmatig een auteur aan je bloginstellingen toevoegen

Je kunt handmatig auteurs aan je blog toevoegen via je bloginstellingen. Dit betekent dat je een bezoeker een tijdelijke status als auteur kunt geven om een taak te uit te voeren.
  1. Ga naar Blog op het dashboard van je website.
  2. Klik rechtsboven op Meer acties.
  3. Klik op Bloginstellingen.
  4. Klik in het Voeg een schrijver toe-gedeelte op Toevoegen.
  5. Voer de naam in van de auteur die je wilt toevoegen.