Wix Blocks: Privé- en openbare applicaties

Leestijd 1 minuten
Wix Blocks is beschikbaar voor alle Wix Studio-gebruikers. Gebruik Wix Studio om toegang te krijgen tot Wix Blocks.
Met Blocks kun je applicaties bouwen voor eigen gebruik of om te delen. Wanneer je een gepersonaliseerde app bouwt met Wix Blocks, kun je beslissen of je wilt dat die app privé is (alleen beschikbaar op je eigen websites of op websites van klanten) of openbaar (beschikbaar voor breder gebruik en publiceerbaar in de Wix Appmarkt).

Privé-apps

Privé-apps zijn applicaties die op je eigen websites of op die van je klanten worden gebruikt.

Je kunt deze apps op zoveel Wix-websites installeren als je wilt, zolang je de eigenaar of medewerker van de website bent. Profiteer van de voordelen van het hergebruiken van de gebruikersinterface, code, verzamelingen en dashboardpagina's van de app.

Openbare apps

Openbare apps zijn applicaties die je publiceert in de Wix Appmarkt. In de Wix Appmarkt zijn je apps zichtbaar voor miljoenen Wix-gebruikers. Je kunt ervoor kiezen om je apps gratis aan te bieden of te verkopen.

Lees hoe je je applicatie publiceert in de appmarkt.
Installatielink
Voor elke Blocks-app kun je ook een installatielink maken om specifieke websitemakers toe te staan je app te installeren en te gebruiken.