Wix Blocks-aanvraag: Widgets naar plug-ins converteren

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel is het in Wix Blocks niet mogelijk om een bestaande widget rechtstreeks naar een plug-in om te zetten. Dit betekent dat gebruikers plug-ins helemaal opnieuw moeten maken.
Met deze functie zouden gebruikers een bestaande widget kunnen omzetten in een plug-in zonder deze volledig opnieuw te hoeven bouwen als plug-in.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.