Wix Art Store: Afbeeldingskwaliteit 'Voor web' versus 'Origineel bestand'

Leestijd 1 minuten
Belangrijk:
Wix Art Store is momenteel niet voor alle gebruikers beschikbaar. Vanaf oktober 2022 is het niet meer mogelijk om de Wix Art Store aan je website toe te voegen. Als alternatief kun je Wix Stores aan je website toevoegen en het aan Printful koppelen om je kunst te verkopen.
In de Wix Art Store kun je je afbeeldingen verkopen als Voor web, Origineel bestand, of beide. Je kunt verschillende prijzen instellen voor elke optie.
Belangrijk:
Deze optie is alleen beschikbaar als je alleen digitale afbeeldingen verkoopt.

Voor web

Als je een afbeelding van meer dan 1200 pixels uploadt, neemt Wix Art Store je afbeeldingsbestand en maakt automatisch een kleinere versie (het Voor web-bestand) die je klanten kunnen kopen. Het Voor web-bestand heeft een iets mindere kwaliteit en kan daarom tegen een lagere prijs worden verkocht. Deze bestanden zijn perfect voor webgebruik en ideaal als je je afbeeldingen verkoopt om ze online te gebruiken.

Origineel bestand

Bij aankoop van je afbeelding via de Wix Art Store ontvangen klanten het originele bestand dat je uploadt. Het originele bestand heeft geen kwaliteitsvermindering en kan daarom tegen een hogere prijs worden verkocht. Als je van plan bent afbeeldingen voor drukwerk te verkopen, is het aanbevolen afbeeldingen van meer dan 1200 pixels te uploaden om de kwaliteit te behouden.
Tip:
Klik hier om meer te lezen over het instellen van je abonnement.