Wix-app: Profiel bewerken

Leestijd 1 minuten
Vanuit de Wix-app kun je bewerken hoe je voor leden verschijnt door je profielfoto en naam te kiezen die je wilt weergeven.

Om je profiel te bewerken:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app
  2. Tik op het Profiel-pictogram.
  3. Tik op Accountinstellingen beheren.
  4. Tik op Basisgegevens
  5. Breng de relevante wijzigingen aan in je profiel:
    • Bewerk je profielfoto: Tik op het Camera-pictogramen kies een optie:
      • Foto nemen: Maak een nieuwe foto met je telefoon.
      • Kies bestaand bestand: Selecteer een bestaande foto op je telefoon.
      • Foto verwijderen: Verwijder je huidige profielfoto.
    • Wijzig je naam: Typ je voor- en achternaam in de relevante velden.
  6. Tik op Opslaan
Een screenshot van het selecteren van de Algemene gegevens om een profiel in de Wix-app te bewerken.