Wix Analytics: Over je rapporten over gebruikersgedrag

Leestijd 4 minuten
Rapporten over gebruikersgedrag van Wix Analytics laten je zien hoe mensen door je website navigeren en welke acties ze ondernemen.
Ontdek hoe elke pagina van je website presteert door statistieken te bekijken, zoals paginabezoeken, inzendingen per formulier, en hoe je orderconversies per periode zijn.
Je kunt ook zien op welke knoppen op je website het meest wordt geklikt, naar welke pagina's of URL's ze leiden, en hoe het klikgedrag bij websitebezoekers per periode verandert.
Let op:
  • Alleen websites die gebruik maken van Wix Site Search bevatten gegevens in de zoekrapporten, zoals populaire zoekopdrachten, zoekopdrachten per periode en zoekopdrachten zonder resultaten.
  • Wanneer je inlogt op je Wix-account, worden bezoeken met hetzelfde apparaat en browser als die van je eigen websites niet geteld in conversie- of zoekopdracht-rapporten.

Soorten rapporten over gebruikersgedrag

Klik op een rapporttype om er meer over te weten te komen.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag om meer te lezen over de rapporten over gebruikersgedrag van Wix Analytics.