Websiteleden: Inloggegevens wijzigen als lid

Leestijd 3 minuten
Je websiteleden kunnen hun e-mailadres en wachtwoord wijzigen via de Mijn account-pagina in hun ledenprofiel.
Dit geeft je websiteleden volledige controle over de inloggegevens van hun leden en accountbeveiliging. Leden kunnen hun inloggegevens snel bijwerken zonder contact op te nemen met de website-eigenaar.
Tip:
Als website-eigenaar kun je ook de wachtwoorden van leden opnieuw instellen voor hen, of hun inlogmailadres wijzigen als ze hulp nodig hebben.
In dit artikel lees je meer over:

Het e-mailadres wijzigen

Websiteleden kunnen hun e-mailadres voor inloggen rechtstreeks vanuit hun ledenprofiel wijzigen.

Om het e-mailadres te wijzigen:

1. Klik op het ledenprofiel-pictogram en ga naar Profiel.
Een screenshot met het ledenprofiel-dropdownmenu van de homepage van een website.
  1. Klik op Profiel bewerken.
  2. Scrol omlaag naar het Inloggegevens-gedeelte.
  3. Klik op E-mailadres wijzigen.
Een screenshot met de optie E-mail wijzigen in een ledenprofiel.
  1. Voer het nieuwe e-mailadres in en bevestig het wachtwoord.
    Let op: Leden kunnen de Resetten of wachtwoord maken-link gebruiken als ze hun wachtwoord niet meer weten of als ze zich oorspronkelijk hebben aangemeld met een social media-account.
  2. Klik op Wijzigen.

Het wachtwoord wijzigen

Websiteleden kunnen hun wachtwoord wijzigen vanuit hun ledenprofiel.

Om het wachtwoord te wijzigen:

1. Klik op het ledenprofiel-pictogram en ga naar Profiel.
Een screenshot met het ledenprofiel-dropdownmenu van de homepage van een website.
  1. Klik op Profiel bewerken.
  2. Scrol omlaag naar het Inloggegevens-gedeelte.
  3. Klik op Wachtwoord wijzigen.
Een screenshot met de optie Wachtwoord wijzigen in een ledenprofiel.
  1. Voer het huidige wachtwoord in het Je wachtwoord-veld in en het nieuwe wachtwoord in de Nieuw wachtwoord- en Bevestig nieuw wachtwoord-velden.
    Let op: Als een lid zijn wachtwoord niet meer weet, kan hij of zij het opnieuw instellen met behulp van de Resetten of wachtwoord maken-link.
  2. Klik op Wijzigen

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over het wijzigen van e-mailadressen en wachtwoorden.