Websiteleden: De machtigingen van een ledenrol wijzigen

Leestijd 1 minuten
Bij het aanmaken van een ledenrol, geef je die rol machtigingen om toegang te krijgen tot specifieke pagina's op je website. Als je nieuwe pagina's toevoegt of de rol wijzigt, kun je op elk moment terugkomen en de machtigingen wijzigen.

Om de machtigingen van een rol wijzigen:

1. Ga naar Siteleden op het dashboard van je website.
  2. Klik rechtsboven op Meer acties.
  3. Klik op Machtigingen instellen.
  4. Selecteer de pagina's waarvoor de rol toegang moet hebben.
  5. Klik op Opslaan.
Tip:
Je kunt deze machtigingen ook instellen voor ledenbadges en abonnementen.
Een screenshot van de Paginamachtigingen waarmee website-eigenaren de pagina's kunnen wijzigen waartoe verschillende rollen toegang hebben