Website gerapporteerd wegens malware

Leestijd 1 minuten
Malware is software die is ontworpen om je computer te infecteren zonder je medeweten. Het wordt vaak gebruikt om persoonlijke informatie te stelen, ongewenste e-mail (spam) te verzenden of meer malware te verspreiden.
Alle Wix-websites zijn vrij van malware. Als je echter niet-goedgekeurde code toevoegt wanneer je de HTML-app of Velo by Wix gebruikt, kun je onbedoeld een code toevoegen die malware bevat. Afhankelijk van de inhoud van de website kan je website ook worden gerapporteerd voor malware. Je website kan bijvoorbeeld worden gerapporteerd voor malware als deze inhoud voor volwassenen bevat.
Als je code hebt toegevoegd met behulp van de HTML-app of Velo by Wix, controleer dan de code om er zeker van te zijn dat deze van een vertrouwde bron komt.
Let op:
Als we detecteren dat je website schadelijke code bevat, wordt je website onmiddellijk verwijderd.
Nadat je de code hebt verwijderd of als je denkt dat je website ten onrechte is gerapporteerd, kun je hier een verzoek indienen om te worden verwijderd uit de lijst met malwaresites.