Een 1-jaar gratis domeinvoucher gebruiken

Leestijd 3 minuten
Je ontvangt de gratis domeinvoucher voor 1 jaar bij de eerste aankoop van een jaarlijks of meerjarig Premiumpakket of Studio-pakket. Met deze voucher kun je gratis een domein registreren voor één jaar. Je kunt het domein het volgende jaar verlengen voor de reguliere prijs

Lees in dit artikel meer over:

De voucher gebruiken

Je voucher is 2 maanden geldig vanaf de datum waarop je je pakket hebt gekocht. Je kunt de vervaldatum van je voucher controleren in het Vouchers-gedeelte van je account.
Je moet je betaalgegevens invoeren wanneer je je voucher inwisselt, maar er worden geen kosten in rekening gebracht. Hierdoor kunnen we je verlenging na het eerste jaar verwerken om ervoor te zorgen dat je domein live blijft.

Om je voucher te gebruiken:

1. Ga naar de zoekpagina voor domeinen
  2. Typ het domein dat je wilt claimen, inclusief de domeinextensies (bijvoorbeeld .com) en klik op Search.
  3. Klik op Get It Now als het domein beschikbaar is.
    Tip: Als je domein niet beschikbaar is, kun je een van de aanbevolen alternatieven claimen of proberen naar een ander domein te zoeken.
  4. Kies een registratieperiode en klik op Doorgaan.
    Let op: Zorg ervoor dat de domeinvoucher op dit moment wordt toegepast in het overzichtsgedeelte.
Een screenshot met een domeinvoucher toegepast op het domein aankoopscherm
  1. Voer je contactgegevens in (of bewerk deze), en klik op Doorgaan.
  2. Selecteer een privacyoptie:
    • Volledige privacybescherming: Je contactgegevens verschijnen niet in de WHOIS-domeininformatierecords. De voucher dekt niet de kosten van privéregistratie.
    • Basisbeveiliging: Sommige persoonlijke informatie is openbaar, maar je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres worden privé gehouden. Als iemand contact met je wil opnemen, wordt deze doorgestuurd naar een contactformulier dat je beschermt tegen spam. Je kunt deze optie alleen wijzigen naar volledige privacybescherming wanneer je een domeinabonnement handmatig verlengt.
  3. Klik op Doorgaan.
  4. Selecteer je betaalmethode.
    Let op: Je ziet de voucherkorting toegepast voordat je je aankoop indient.
  5. Klik op Aankoop verzenden.
  6. Wijs het domein toe aan je website.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over je domeinvoucher.