Upload een Google Spreadsheet naar de Table Master-app

Leestijd 1 minuten
Je kunt een Google-spreadsheet uploaden naar de Table Master-app om de inhoud rechtstreeks op je website weer te geven. Lees meer
Belangrijk:
  • Je moet je Google Spreadsheets-spreadsheet publiceren voordat je deze kunt uploaden naar de Table Master-app. Lees hoe
  • Sommige organisaties staan niet toe dat spreadsheets volledig openbaar zijn, wat betekent dat je ze niet in de app kunt delen.

Om een spreadsheet toe te voegen:

1. Selecteer Google Spreadsheet URL onder Gegevensbron.
  2. Plak de URL van je Google Sheets-spreadsheet onder Spreadsheet URL .
  3. Klik op Verzenden.