Tumblr-blog en -posts embedden (insluiten)

Leestijd 3 minuten
Embed je Tumblr-bloginhoud op je Wix-website door de embedcode van Tumblr over te nemen en deze in je Editor te plakken. Dit wordt ook wel insluiten genoemd. Je kunt ervoor kiezen om je hele Tumblr-blog of een enkele blogpost te embedden.
In dit artikel lees je meer over:

Een Tumblr-blog embedden

Laat bezoekers je Tumblr-inhoud ervaren door je Tumblr-blog op je Wix-website te embedden.

Om je Tumblr-blog te embdden:

1. Kopieer de volgende code:
  2. Vervang 'blognaam' door je gebruikersnaam. Als je een aangepast domein gebruikt, vervang je 'blogname.tumblr.com' door je domein.
Een screenshot met de code die moet worden gekopieerd om je Tumblr-blog in te sluiten.
  1. Ga naar je Wix Editor.
  2. Klik links in de Editor op Elementen toevoegen.
  3. Klik op Code insluiten.
  4. Klik op HTML insluiten.
Een screenshot van het Elementen toevoegen-paneel met de optie om HTML in te sluiten.
  1. Kopieer en plak de code die je hebt gewijzigd in stap 2 in het veld Vul hier uw code in (enkel HTTPS)
  2. Klik op Bijwerken
  3. (Optioneel) Voer alternatieve tekst in die beschrijft wat je embed onder Wat zit er in de insluiting? Laat het Google weten
  4. Publiceer je website als je klaar bent om live te gaan.

Een enkele Tumblr-post embedden

Embed specifieke posts van je Tumblr-blog op je Wix-website. Dit is een goede manier om extra inhoud te laten zien die bezoekers van je website mogelijk graag willen zien.

Om een Tumblr-post te embedden:

1. Log in op Tumblr.
  2. Ga naar de post die je wilt embedden.
  3. Klik op het Delen-pictogram.
  4. Klik op Embed.
Een screenshot met de optie om een blogpost op Tumblr te delen en te embedden.
  1. Kopieer de code.
  2. Ga naar je Wix Editor.
  3. Klik links in de Editor op Elementen toevoegen.
  4. Klik op Code insluiten.
  5. Klik op HTML insluiten.
Een screenshot met het Elementen toevoegen-paneel en de optie om HTML te embedden.
  1. Plak de Tumblr-code die je eerder hebt gekopieerd.
  2. Klik op Bijwerken.
  3. (Optioneel) Voer alternatieve tekst in die beschrijft wat je embed onder Wat zit er in de insluiting? Laat het Google weten
  4. Publiceer je website als je klaar bent om live te gaan.