Toeslagen toevoegen in Wix Hotels

Leestijd 2 minuten

Je kunt toeslagen aan je hotelreserveringen toevoegen, zoals schoonmaak- of reserveringskosten. Deze kosten zijn inbegrepen in het totaal en zijn zichtbaar in het overzicht onder de prijsspecificatie.

Om toeslagen aan je hotel toe te voegen:

1. Ga naar je dashboard.
  2. Klik op het Hotels-tabblad.
  3. Klik op het Prijsopties-tabblad.
  4. Klik op Toeslagen.
  5. Klik op Nieuwe maken.
  6. Voer de naam van de toeslag in.
  7. Klik op het Stel een type in-dropdownmenu en selecteer een optie:
    • Verplichte toeslag: De dienst is niet optioneel. Gasten zijn verplicht om de toeslag te betalen.
    • Optionele toeslag: De dienst is optioneel. Als je gasten ervoor kiezen om het niet toe te voegen, hoeven ze niet te betalen.
      Let op: Als je toeslag optioneel is, kun je een foto en beschrijving toevoegen om de dienst uit te leggen.
  8. Klik op het Toeslag toevoegen per-dropdownmenu en selecteer een optie:
    • Reservering: De meerprijs is per reservering. Bijvoorbeeld schoonmaakkosten.
    • Persoon: De toeslag is per persoon. Bijvoorbeeld ontbijt.
  9. Voer de prijs van de kosten in.
  10. Schakel Zonder btw in of uit:
    • Geselecteerd: Belasting wordt niet toegevoegd aan de toeslag.
    • Gedeselecteerd: Belasting wordt toegevoegd aan de toeslag.
  11. Klik op Opslaan.
Let op:
Het is alleen mogelijk om een toeslag per reservering of per persoon toe te voegen. Momenteel is het niet mogelijk om extra kosten per dag toe te voegen. Als je voor deze functie wilt stemmen, klik dan hier.