Toegang tot je Wix Payments-dashboard

Leestijd 2 minuten
Wix Payments is nog niet voor alle gebruikers beschikbaar.
Het Wix Payments-dashboard biedt je alle informatie die je nodig hebt om je Wix Payments-account te beheren. Van hieruit kun je je accountinstellingen wijzigen en je transacties en uitbetalingen bijhouden.
Je kunt op twee manieren toegang krijgen tot je Wix Payments-account:

Toegang tot je Wix Payments-account vanaf het dashboard van je website

1. Ga naar Betalingen op het dashboard van je website.
  2. Je kunt je betalingen organiseren met behulp van de volgende opties:
    • Filter je betaalgeschiedenis op betaalstatus, datum, betaalprovider, betaal-ID en meer.
    • Klik op het Download-pictogramom een CSV-bestand van je betalingen te downloaden.
Tip:
Klik op elke betaling om meer details over die betaling te zien.

Toegang tot je Wix Payments-account vanuit je Wix-account

1. Log in op je Wix-account.
  2. Klik rechtsboven op je accountnaam.
  3. Klik op Wix Payments-account.
  1. Klik op het website-account met Wix Payments dat je wilt zien op Bekijken.
  2. Selecteer de informatie die je wilt bekijken. Kies tussen:
    • Betalingen
    • Uitbetalingen
    • Vereffeningsrapport
    • Accountgegevens
Let op:
  • Deze optie wordt alleen weergegeven als je een Wix Payments-account in je Wix-account hebt.
  • Het dashboard op accountniveau van Wix Payments geeft alleen informatie over je Wix Payments-transacties. Alle andere transacties kunnen worden bekeken via het Betalingen-tabblad.