Toegang tot je domeinenpagina

Belangrijk:
Om je eigen aangepaste domeinnaam te koppelen, moet je je website upgraden door een Premiumpakket te kopen.
Om ervoor te zorgen dat je website online wordt gepubliceerd, moet deze een online adres hebben - een 'domein'. Dit is het unieke, virtuele adres van je website, bijvoorbeeld www.mijnprofessionelewebsite.com. Je kunt je domein gebruiken om zakelijke e-mailadressen te maken (bijv. mail@mijnprofessionelewebsite.com) en om subdomeinen op je website aan te maken (bijv. blog.mijnprofessionelewebsite.com).
Je kunt al je domeinen op je Domeinen-pagina zien.
Klik om naar je Domeinen-pagina te gaan
Vanaf daar kun je:
  • Een bestaand domein toevoegen: Klik om een domein dat je al bezit over te zetten of te koppelen aan Wix. Lees meer
  • Een domein kopen: Klik om een domein te kopen via Wix. Lees meer
  • Een zakelijk e-mailadres regelen: Je kunt een zakelijk e-mailadres kopen voor een domein dat zich in je Wix-account bevindt. Lees meer
Je kunt ook je contactgegevens bewerken, een domein toewijzen aan een website of de toewijzing opheffen, een domein overzetten van Wix naar een andere host, en je MX- of DNS-records bewerken.
Afhankelijk van je eerdere domeinaankopen, kan je Domeinen-pagina ook enkele of alle van de volgende gedeeltes bevatten:

Om toegang te krijgen tot je Domeinen-pagina:

1. Klik hier om in te loggen op je Wix-account.
  2. Klik rechtsboven op je accountnaam.
  3. Klik op Domeinen.