Toegang tot het Avalara-dashboard

Belangrijk:
Deze belastingoplossing is momenteel beschikbaar voor Wix Stores, Wix Bookings en Wix Restaurants Orders (nieuw). Gebruik je een andere app? Klik op een optie hieronder:
Bepaalde wijzigingen in de manier waarop je belastingen int, zoals het voltooien van de installatie voor verkopers in Canada en in 'home rule'-staten in de Verenigde Staten, moeten worden voltooid in het Avalara-dashboard. Lees meer
Houd er rekening mee dat je in Avalara alleen gegevens kunt toevoegen aan of verwijderen van een bestaande locatie. Ga naar je Wix-dashboard om nieuwe belastinglocaties toe te voegen.
In dit artikel lees je hoe je:

Om voor de eerste keer toegang te krijgen tot het Avalara-dashboard

Om voor de eerste keer in te loggen nadat je begonnen bent met het berekenen van belastingtarieven met Avalara, moet je een wachtwoord instellen volgens de onderstaande instructies.

Om voor de eerste keer in te loggen:

1. Klik op deze link om je Avalara-wachtwoord in te stellen.
  2. Voer het e-mailadres in dat je hebt gebruikt om je aan te melden bij Avalara.
  3. Klik op Request reset.
  4. Klik op de link in de e-mail die je ontvangt.
  5. Maak een nieuw wachtwoord.
  6. Klik op Opslaan

Om na de eerste keer toegang te krijgen tot het Avalara-dashboard:

Als je je Avalara-wachtwoord al opnieuw hebt ingesteld en eenmaal hebt ingelogd, kun je hier klikken en inlog met je gebruikersnaam (meestal je e-mailadres) en je wachtwoord.