Toegang tot de Editor

Leestijd 2 minuten
Open de Editor van je website wanneer je wijzigingen wilt aanbrengen in de inhoud, het ontwerp, de thema's of pagina's van je website.  Nadat je je bewerkingen hebt aangebracht, moet je deze publiceren (zelfs als je website al live is) om de wijzigingen live te laten gaan.
In dit artikel:

Toegang tot de Editor van je website

Welke Editor je ook gebruikt, je hebt er toegang toe vanaf het dashboard van je website. Zorg ervoor dat je bent ingelogd op het juiste account om je website te bewerken.

Om toegang te krijgen tot je Editor:

1. Ga naar het dashboard van je website.
  2. Klik op Bewerken.
Een screenshot van het Wix-dashboard. De knop om de website te bewerken gemarkeerd.
Probeer je een andere website te bewerken?
Mogelijk heb je meer dan één website in je Wix-account. Klik linksboven op je dashboard op de Website-dropdown om naar een andere website te gaan en de Editor te openen.