Privéregistratie voor je Wix-domein tijdelijk uitschakelen

Leestijd 2 minuten
Als je privéregistratie hebt gekocht, kun je deze op elk moment uit- en weer inschakelen.

Om privéregistratie uit te schakelen:

1. Ga naar je Domeinen-pagina.
  2. Klik naast het betreffende domein op het Meer weergeven-pictogramen selecteer Contactgegevens bewerken.
  1. Scrol omlaag en klik rechts van Privacybescherming op Meer weergeven.
  1. Klik op Schakel privacybescherming uit
  1. Klik op Privacy uitschakelen
Om privéregistratie weer in te schakelen:
Klik naast Privacybescherming op Schakel privacybescherming in.

Let op:
  • Het is niet mogelijk om de kosten voor de privéregistratie geld terug te krijgen.
  • Als je je wilt registreren voor domeinprivacy, klik dan hier
Belangrijk:
Als je een EU-burger bent en privacy uitschakelt, dan is de volgende informatie openbaar in whois:
Staat/provincie, land, naam organisatie.