Studio Editor: Overvloeimodus gebruiken

Leestijd 1 minuten
Stel een overvloeimodus in voor afbeeldingen en tekst om ze op een interessante manier te laten overvloeien in de laag(en) eronder. Kies een overvloeimodus uit onze collectie om eenvoudig visuals te maken die diepte toevoegen aan je ontwerp, zonder een enkele regel code.

Om de overvloeimodus toe te passen:

1. Selecteer de relevante tekst of afbeelding.
  2. Klik rechtsboven in de Editor op het Inspector openen-pictogram.
Een screenshot van het openen van het Inspector-paneel in de Studio Editor.
  1. Klik onder Ontwerp op de Overvloeimodus-dropdown.
  2. Verken de beschikbare modi en selecteer degene die bij jouw visie past.
Een zwart tekstelement met de Overvloeimodus Zacht licht toegepast
Overvloeimodus toepassen op een onderliggend element?
Wanneer het bovenliggende element geanimeerd is of is ingesteld op vastgezet of sticky, verschijnt het effect mogelijk niet correct op de live website van je klant. Als je dit probleem ondervindt, probeer dan de animatie of het positietype van het bovenliggende element te verwijderen.