Studio Editor-aanvraag: Scrollen in lightboxen en hamburgermenu's

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel kunnen websitebezoekers niet scrollen in een lightbox of een hamburger menu-container om meer van de inhoud te zien.
Als tijdelijke oplossing kun je een transparante container toevoegen die onderaan is gedockt met een negatieve marge. Dit zorgt voor een overlopende inhoud in de lightbox / menucontainer, waardoor bezoekers naar beneden kunnen scrollen.

Om de optie om te scrollen handmatig toe te voegen:

1. Selecteer de container voor het lightbox-/hamburgermenu.
  2. Voeg een container toe en maak deze transparant:
    1. Voeg een container toe vanuit het Elementen toevoegen-paneel en bevestig deze aan de container van het lightbox- of hamburgermenu.
    2. Klik rechtsboven in de Editor op de Inspector-pijl.
    3. (In het Inspector-paneel) Scrol omlaag naar Ontwerp.
    4. Sleep de schuifregelaar onder Achtergrond naar 0% dekking.
  3. Dock de container onderaan en 'creëer' de inhoudsoverloop:
    1. (In het Inspector-paneel) Scrol omlaag naar Positie.
    2. Dock de container op de bodem.
    3. Voeg een ondermarge toe met een negatieve waarde (bijvoorbeeld -15%).
      Tip: De negatieve marge die je moet invoeren, hangt af van de hoeveelheid inhoud die je hebt.
  4. Maak de container van het lightbox-/hamburger-menu scrollbaar:
    1. Selecteer de container voor het lightbox-/hamburgermenu.
    2. Klik rechtsboven in de Editor op de Inspector-pijl.
    3. (In het Inspector-paneel) Scrol omlaag naar Indeling.
    4. Stel Overlopende inhoud in op Scrollen
  5. Bekijk een voorbeeld van de website om te zien hoe deze eruitziet.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.