Handmatige (offline) betaalmethoden instellen

Leestijd 2 minuten
Handmatige (offline) betalingen zijn betalingen die buiten je website worden aangenomen (dat wil zeggen, offline). Je kunt klanten instrueren hoe ze moeten betalen (bijv. contant, via bankoverschrijving, etc.) door instructies te schrijven.
  • Upgrade naar een Business Premiumpakket om betalingen te ontvangen op je Wix-website.
  • Vanaf 7 maart 2022 ondersteunt Wix betalingsverwerking in Rusland niet meer.
Lees in dit artikel meer over:

Handmatige betalingen instellen

1. Ga naar Betalingen ontvangen op het dashboard van je website.
  2. Klik naast Handmatige betalingen op Koppelen.
Handmatige betalingen koppelen
  1. Klik op het dropdownmenu en selecteer een titel voor de betaalinstructies: Contant, Offline, of Contant bij levering.
  2. Voer betaalinstructies in in het tekstvak.
Tekstvak om betaalinstructies to te voegen
  1. Klik op Koppelen.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over handmatige betalingen.