Scan-tools van derden voor beveiliging en kwetsbaarheid

Leestijd 1 minuten
De veiligheid van de accounts en websites van onze gebruikers is van extreem belang voor ons hier bij Wix en we zetten ons in voor online veiligheid.
Wix heeft fulltime beveiligingsexperts in dienst en gebruikt geavanceerde beveiligingstools om beveiligingsproblemen op te sporen en te verhelpen. Wij voeren ook regelmatig interne beveiligingsaudits uit om onze ISO/PCI-beveiligingscertificaten te behouden .
Bepaalde antivirussoftware herkent de URL mogelijk niet wanneer een Wix-website wordt geladen en beschouwt deze mogelijk als een virus of een onveilige website. Als dit gebeurt, ga dan naar de instellingen van je antivirussoftware en markeer de domeinnaam als een veilige URL.
Als je denkt een beveiligingsprobleem of kwetsbaarheid te hebben gevonden, neem dan contact op met het Wix-beveiligingsteam: security-report@wix.com.