Rollen en machtigingen: Rollen van medewerkers bewerken

Leestijd 1 minuten
Mensen die je uitnodigt voor je website hebben toegang tot verschillende delen van je Wix-account en websitebeheer, afhankelijk van hun rol. Als website-eigenaar kun je op elk moment een rol wijzigen, zelfs voordat de uitnodiging is geaccepteerd.

Om een rol te bewerken:

1. Ga naar Rollen en machtigingen.
  2. Wijs de betreffende persoon aan en klik op het Meer weergeven-pictogram .
  3. Klik op Rol wijzigen.
  4. Selecteer de nieuwe rol.
  5. Klik op Opslaan.
Let op:
De rol wordt onmiddellijk bijgewerkt. De persoon wiens rol is bijgewerkt, ontvangt geen e-mail over de update, dus zorg dat je hem of haar zelf op de hoogte brengt.