Redenen waarom een app-recensie is verwijderd

Leestijd 1 minuten
We waarderen alle app-recensies die door onze gebruikers worden ingediend. Door een recensie in te dienen in de Wix-appmarkt, ga je akkoord met alle regels die worden vermeld in de Gebruiksvoorwaarden van de Appmarkt en de algemene Wix Gebruiksvoorwaarden.

Recensies kunnen om de volgende redenen worden verwijderd:

• Spamming of reclame: De recensie bevat inhoud die als spam of reclame wordt beschouwd.
  • Irrelevante inhoud: Bijvoorbeeld:
    • Tekst die wartaal is en geen recensie.
    • Een recensie die niet gerelateerd is aan de app zelf - bijvoorbeeld een algemene vraag over Wix of over een andere app.
  • De recensie bevatte vulgair taalgebruik of laster. De recensie bevat inhoud die als vulgair taalgebruik of laster wordt beschouwd.
Om bezwaar te maken tegen het verwijderen van je recensie of als je nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.