Problemen met overzetten van websites oplossen

Leestijd 1 minuten

Redenen voor het mislukken van het overzetten van een website

De volgende acties zorgen ervoor dat het overzetproces van de website mislukt:
  • De uitnodiging om de website over te zetten is verlopen: De uitnodiging om de website over te zetten is slechts 3 dagen geldig. Als de ontvanger het overzetten niet binnen 3 dagen accepteert, vervalt de uitnodiging. Als de ontvanger de uitnodiging niet heeft ontvangen, kun je deze opnieuw verzenden of een link voor rechtstreekse overdracht sturen. Klik hier om meer te lezen
  • Premiumpakket geannuleerd: Na het initiëren van de overdracht van een website met een toegewezen Premiumpakket, kun je het Premiumpakket niet annuleren. Dit heeft zowel betrekking op pakketten binnen de initiële proefperiode van 14 dagen als daarna.
  • Domein ontkoppeld of geannuleerd: Na het starten van de overdracht van een website met een gekoppeld domein, kun je het domein niet ontkoppelen of annuleren.
  • Primair domein vervangen: Na het starten van de overdracht van een website met een gekoppeld domein, kun je het primaire domein van de website niet wijzigen.
  • Postvak opgezegd: Als de website die je overzet een gekoppeld domein heeft dat is gekoppeld aan een postvak, kun je de postvak niet opzeggen nadat je de overdracht van de website hebt geïnitieerd.
  • App van derden opgezegd of toegevoegd: Na het initiëren van de overdracht van een website met een app van derden, kun je het abonnement van de app van derden niet opzeggen. Bovendien kun je geen nieuw app-abonnement van derden toevoegen nadat je de overdracht hebt geïnitieerd.