Prijzen voor Wix Premiumpakketten

Leestijd 1 minuten
Premiumpakketten bieden veel voordelen, zoals het verwijderen van Wix-advertenties, het koppelen van een persoonlijk domein aan je website (bijvoorbeeld www.mijnwebsite.com), premium klantenservice, extra opslagruimte, extra bandbreedte, en nog veel meer.
Een Wix Premiumpakket kiezen:
Klik om Wix Premiumpakketten te vergelijken.
De prijzen voor Premiumpakketten kunnen verschillen, afhankelijk van je geografische locatie.
Klik op de Upgrade-knop hieronder om een voorbeeld te zien van de prijzen van de Premiumpakketten die beschikbaar zijn in jouw regio.
Klik om je website te upgraden met een Premiumpakket.
Upgrade nu
Het duurt slechts 1 minuut