PayPal koppelen als betaalprovider

Belangrijk:
Vanaf 7 maart 2022 ondersteunt Wix betalingsverwerking niet langer voor zowel nieuwe als bestaande bedrijven die in Rusland gevestigd zijn.
Een zakelijk PayPal-account is een goed alternatief voor creditcards. Met PayPal kun je PayPal-betalingen, creditcards en betaalkaarten accepteren. Klanten worden bij de betaling doorverwezen naar PayPal.
Algemene informatie

Ondersteunde landen
Meer dan 200 landen. Ga voor meer informatie naar PayPal
Geaccepteerde valuta
CAD, EUR, GBP, JPY, AUD, NZD, CHF, HKD, SGD, SEK, DKK, PLN, NOK, HUF, CZK, ILS, MXN, BRL (alleen voor Brazilië), MYR (alleen voor Maleisië), PHP, TWD, THB en USD
Transactiekosten
Varieert per locatie.
Neem contact op met PayPal voor meer informatie.
Beschikbare betaalmethoden via de slimme knoppen
  • PayPal Checkout
  • Pay Later (BNPL)
  • PayPal-tegoed
  • Venmo
Accountactiveringstijd
Direct
Let op:
Accountbeheer
Neem voor informatie over het ontvangen van uitbetalingen, terugbetalingen en meer contact op met PayPal](data-composite="true" href="https://www.paypal.com/ca/smarthelp/contact-us" target="_blank")
Lees in dit artikel meer over:

PayPal koppelen

Als PayPal beschikbaar is in jouw regio en je kiest ervoor om het te koppelen, kun je een bestaand zakelijk PayPal-account koppelen of een nieuwe aanmaken.

Om PayPal te koppelen als betaalprovider:

1. Ga naar het Betalingen ontvangen-tabblad op je dashboard.
    Tip: Bekijk rechtsboven je bedrijfslocatie. Klopt deze niet? Klik dan op het dropdownmenu om het te wijzigen.
  2. Klik naast PayPal op Koppelen.
PayPal koppelingsknop
  1. Afhankelijk van of je een zakelijk PayPal-account hebt of een nieuwe moet maken, volg je de volgende stappen:

Periodieke betalingen ontvangen

Met apps zoals Wix Video en Abonnementen kun je periodieke betalingen ontvangen voor diensten die worden verlengd met PayPal. Om periodieke betalingen te ontvangen, moet je eerst het installatieproces voltooien door je PayPal-account te koppelen met behulp van de bovenstaande stappen.
Afhankelijk van of je een nieuw of bestaand zakelijk PayPal-account hebt, volg je de onderstaande stappen om periodieke betalingen te activeren.

Venmo-betalingen accepteren

Voordat je begint:
  • Venmo is momenteel alleen beschikbaar voor geselecteerde Amerikaanse gebruikers.
  • Op dit moment is Venmo niet beschikbaar voor klanten die iOS-apparaten gebruiken.
Venmo is een mobiele betaal-app die wordt beheerd door PayPal. Als je PayPal hebt gekoppeld als betaalprovider, is Venmo al ingeschakeld voor je webshop. Er zijn geen extra stappen nodig om deze knop beschikbaar te maken.
Klanten die de Venmo-app op hun telefoon hebben geïnstalleerd, kunnen deze optie zien op je betaalpagina. Door op de knop te klikken, worden ze doorgestuurd naar de app waar ze de betaling veilig kunnen voltooien.
venmo betaling,

De slimme knoppen van PayPal gebruiken

PayPal bepaalt welke knoppen (maximaal 2) worden weergegeven, op basis van de locatie van je klanten. Door op Meer betaalmethoden te klikken, kunnen klanten de beschikbare betaalmethoden bekijken. Voorbeelden zijn:
  • PayPal Checkout: Reguliere betaling
  • Venmo: Venmo-betalingen
  • PayPal Credit: Betaling met speciale financiering. PayPal Credit is afhankelijk van goedkeuring.
  • Pay Later (BNPL): Meerdere rentevrije betalingen
PayPal-betaalknoppen

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het ontvangen van betalingen.
Wist je dat?:
Je kunt betalingen rechtstreeks via je website ontvangen wanneer je Wix Payments koppelt.