Over de Shared Gallery-app

Leestijd 3 minuten
Met de Shared Gallery-app kun je prachtige galerijen op je website maken om foto's en video's met je community te delen. Je kunt je eigen foto's en video's uploaden of je websiteleden hun media laten delen.
Het is perfect voor het weergeven van foto's en video's van bruiloften, lessen, evenementen of iets anders dat je met je community wilt delen.
Een galerij op een live website met drie albums.
Ga aan de slag door de Wix Shared Gallery-app met slechts een paar klikken vanuit de Wix Appmarket te installeren. Klik hier om de Shared Gallery-app te installeren.

Nadat je de app aan je website hebt toegevoegd, kun je de instellingen van je galerij aanpassen. Kies wie toestemming heeft om media te uploaden of te downloaden en je galerij te beheren en selecteer of je opmerkingen, tagging en video-uploads wilt in- of uitschakelen.

Maak in een paar klikken prachtige galerijen

Je kunt het ontwerp van je galerij aanpassen aan je website en branding. Je kunt een verleidelijke titel en beschrijving toevoegen, de beste indeling kiezen voor je albums en foto's en creatief zijn met het ontwerp van je galerij.
De Shared Gallery-app op een live website

Upload media in een paar klikken

Je kunt foto's en video's aan je galerij toevoegen vanaf je live website op desktop of op je mobiele apparaat. Upload foto's in indelingen zoals .jpg, .png, en .gif en video's in indelingen zoals Quicktime, AVI en MP4. Lees meer over het uploaden van media
Je kunt er ook voor kiezen om bezoekers en leden van je website media te laten uploaden en downloaden. Selecteer wie media kan downloaden, media kan uploaden en je galerij kan beheren. Pas hun toegangsniveau tot je galerij aan of maak je eigen rollen met definieerbare machtigingen. Lees meer over toegang en machtigingen

Beheer media vanaf je dashboard

Je kunt media uploaden en beheren vanaf het Shared Gallery-gedeelte op het dashboard van je website. Vanaf je dashboard kun je albums maken, media uploaden, media verwijderen, en albums delen.

Bouw aan je community en verbeter betrokkenheid

Je kunt ervoor kiezen om je communityleden hun favoriete afbeeldingen en video's te laten liken en delen. Ze kunnen ook andere leden taggen, reageren op media, reageren op reacties en reageren met emoji's en gifs.

Aan de slag met de Wix Shared Gallery:
Begin met het delen van foto's en video's met je community. Lees meer