Online programma's: Deelnemen aan een programma

Leestijd 2 minuten
Na het uitnodigen van deelnemers aan je programma, kunnen ze zich inschrijven vanaf je website of vanuit de betreffende leden-app. Als ze op je uitnodigingslink klikken, worden ze doorverwezen naar je plaats op de app, waar ze de stappen kunnen voltooien, waar ze ook zijn.
Let op:
Je kunt gepubliceerde programma's alleen delen met uitnodigingslinks. Conceptprogramma's moeten eerst worden gepubliceerd voordat deelnemers kunnen deelnemen.

Deelnemen aan je programma vanaf desktop

Na het lezen over het programma op je website, kan een bezoeker zich registreren en direct vanaf zijn of haar desktop beginnen met het doorlopen van de stappen. Zodra zij vanaf de desbetreffende programmapagina op Inschrijven klikken, wordt hen gevraagd in te loggen (of zich te registreren als websitelid als dit hun eerste bezoek is). Als het een betaald programma is, gaan ze naar de betaalpagina om hun betaalgegevens in te voeren.
Eenmaal lid, kunnen deelnemers het programmaschema en overzicht bekijken, feedback achterlaten en beginnen met het voltooien van alle beschikbare stappen.

Deelnemen aan je programma vanuit de leden-apps

Als een deelnemer je uitnodigingslink opent vanaf zijn of haar telefoon, krijgt deze een link om de betreffende leden-app te downloaden (als hij of zij nog geen lid is van je website) om deel te nemen aan het programma.
Ze kunnen de app downloaden en lid worden van je website door op Inschrijven te tikken.
Nadat ze zich hebben aangemeld, kunnen deelnemers via het Online programma's-tabblad of -gedeelte van de leden-app van je website toegang krijgen tot het programma.