Online programma's: De programmapagina ontwerpen

Leestijd 4 minuten
Elk online programma dat je maakt heeft zijn eigen pagina waar je een gedetailleerd overzicht van het programma kunt zien, evenals een link om je aan te melden.
Je kunt de indeling, het ontwerp en de informatie aanpassen om er anders uit te zien, afhankelijk van of de kijker een huidige deelnemer is of een bezoeker van de website die beslist of hij of zij al dan niet mee wil doen.

Om je Programmapagina te ontwerpen:

1. Ga naar je Programmapagina in je Editor:
    • Wix Editor:
      1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
      2. Klik op Programmapagina's.
      3. Klik op Programmapagina.
    • Editor X:
      1. Klik bovenaan Editor X op Pagina's.
      2. Klik onder Programmapagina's op Programmapagina.
  2. Klik op het Programmapagina-element in je Editor.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Stel de indeling van je pagina in voor zowel websitebezoekers als huidige deelnemers.
7. Kies de informatie die je op de pagina wilt weergeven.
8. Pas de knoptekst en het label aan voor zowel bezoekers van de website als huidige deelnemers:
  1. Klik op het Tekst-tabblad.
  2. Voer de tekst in onder Aanmeldknop en Voltooide stappen-knop.
9. Klik op het Ontwerp-tabblad om aan te passen hoe je programmapagina eruitziet: