Mac-gebruikers: Kan de schuifbalk in de Editor niet zien

Leestijd 1 minuten
Als je je website op een Mac-bureaublad bewerkt, kan het zijn dat je de schuifbalk aan de rechterkant van de Editor mogelijk niet kunt bekijken of inschakelen.
Dit komt door de bureaubladinstellingen. De meeste Mac-apparaten schakelen de schuifbalken automatisch uit, tenzij je actief aan het scrollen bent of op basis van het invoerapparaat.
Je kunt de scrollbalk in de instellingen van je Mac-computer inschakelen zodat deze altijd wordt weergegeven.

Om de schuifbalk in te schakelen:

1. Klik linksboven in het scherm op het Apple-menu.
  2. Selecteer Systeemvoorkeuren.
  3. Klik op Algemeen.
  4. Klik op Altijd onder Schuifbalken weergeven.
Let op:
De namen van de instellingen kunnen verschillen, afhankelijk van je computermodel en systeemversie.