Lyra Collect koppelen als betaalprovider

Leestijd 3 minuten
Ontvang betalingen van je klanten met Lyra Collect als betaalprovider.
Lees in dit artikel meer over:
Algemene informatie

Ondersteunde landen
Frankrijk, Portugal, Guadaloupe, Martinique, Monaco, Frans Guyana, Guyana, Spanje
Ondersteunde valuta
EUR
Transactiekosten
Vanaf 1,25% + 15¢ per transactie
Let op:
De valuta die in je Wix-account wordt gebruikt, moet overeenkomen met de valuta in je Lyra Connect-account. Als de valuta niet overeenkomen, kunnen de transacties worden geweigerd. Lees hoe je je valuta wijzigt
Accountbeheer
Neem voor informatie over onderwerpen als uitbetaalschema's, terugbetalingen aan klanten, geschillen over terugvorderingen, en meer, contact op met Lyra Collect

Lyra Collect koppelen

1. Ga naar het Betalingen ontvangen-tabblad op je dashboard.
    Tip: Bekijk rechtsboven je bedrijfslocatie. Klopt deze niet? Klik dan op het dropdownmenu om het te wijzigen.
  2. Klik op Bekijk meer betaalmethoden.
  3. Klik naast Creditcard-/betaalkaartproviders van derden op Zie opties.
  4. Klik naast Lyra Collect op Koppelen.
Lyra koppelen knop,
  1. Afhankelijk van of je een nieuw Lyra Collect-account moet aanmaken of een bestaand account hebt, volg je de instructies:

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het accepteren van betalingen.