Live websitefout: Error 502 (Bad Gateway)

Leestijd 1 minuten
Een 502 (Bad Gateway)-fout is een HTTP-statuscode die aangeeft dat een server geen geldig verzoek van een andere server heeft ontvangen.

Om een 502-foutmelding op te lossen:

Laad de pagina opnieuw met een van de volgende methoden:
  • Druk op F5 op je toetsenbord (Cmd + R op een Mac).
  • Klik op de refresh/reload-knop bovenaan je browser.
  • Voer de URL opnieuw in je adresbalk in en druk op Enter.
Tip:
Als je nog steeds dezelfde foutmelding krijgt, wach dan een paar minuten en probeer het opnieuw. Het probleem kan tijdelijk zijn.
Als het probleem zich blijft voordoen, volg dan de stappen in de technische assistent van Wix om het probleem op te lossen.