Inloggen op de mobiele apps van Wix

Leestijd 2 minuten
Het inlogproces is identiek voor alle mobiele Wix-apps (behalve Branded App by Wix). Leden kunnen ervoor kiezen om in te loggen via een derde partij of met hun e-mailadres. Aanmeldingen via derden (of inloggen via social media) vereenvoudigen het aanmeldingsproces en gebruiken informatie van sociale netwerksites.

Om in te loggen op de mobiele Wix-apps:

1. Open de mobiele Wix-app waarbij je wilt inloggen.
  2. Kies een methode om in te loggen:
Let op:
De mobiele apps van Wix worden ondersteund op de volgende apparaten en browsers:

Besturingssystemen:
  • iPhone: iOS 12 en hoger (iPhone 6 en hoger)
  • Android: 6.0 en hoger

Browsers:
  • Google Chrome
  • Safari
Lees meer over privacy bij inloggen via social media via Google, Facebook en Apple