Inhoud van DeviantArt weergeven op je Wix-website

Belangrijk:
De DeviantArt-app is verwijderd uit de Wix Appmarkt, maar je kunt je DeviantArt-inhoud nog steeds naar je website uploaden en de DeviantArt iOS- en Android-apps gebruiken.
Koppel je DeviantArt-account aan de Wix Media Manager en upload je DeviantArt-inhoud naar je website.

Om je account te koppelen:

1. Ga naar je Media Manager.
  2. Klik linksboven op + Media uploaden.
  3. Klik op het DeviantArt-pictogram.
  4. Klik op DeviantArt koppelen.
Een screenshot van het koppelen van DeviantArt aan de Media Manager.
  1. Log in op DeviantArt.
  2. Selecteer de bestanden die je aan je website wilt toevoegen en klik op Upload Selection .
    Let op: Je bestanden worden geüpload naar het Sitebestanden-tabblad in je Media Manager.
  3. Nadat je bestanden zijn geüpload, selecteer je ze en klik je op de relevante knop rechtsonder (bijvoorbeeld Aan pagina toevoegen of Afbeelding kiezen) om ze aan je website toe te voegen.